„DUŠA“, „RAJA I POSLEDNJI ZMAJ“, „LUKA“, „AVANTURA U DŽUNGLI“ i „GLAVNI HEROJ“ PONOVO SAMO NA KIDS FESTU

Na 17. po redu Kids festu koji nastavlja da slavi dečiju radoznalost i kulturu pod sloganom „Gradimo novu budućnost“ od 18. do 24. oktobra biće predstavljeno čak 15 filmskih ostvarenja od kojih će neka biti premijerno prikazana. Na programu će se naći i 3D filmovi, sinhronizovane animacije, dokumentarci, kao i domaća ostvarenja.. Kao i do sada, Kids fest nastavlja da podržava dečiji duh i obogaćuje ga kvalitetnim filmovima.

Premijerno će na dečijem festivalu biti prikazan najnoviji Diznijev animirani film „Nepopravljivi Ron“,  i ruska animacija „Moje slatko čudovište“ dok će publika u  3D formatu moći da pogleda najuspešnije ovogodišnje animirane Diznijeve sinhronizacije: „Luka“, „Duša“ i „Raja i poslednji zmaj“. Pored navedenih filmova, na programu će se naći i  „Čarolija meseca“, „Zvezdani psi: Tropska avantura“ i „Tvigson i morsko čudovište“. Za stariju, tinejdž publiku biće dostupni titlovani filmovi:  „Avantura u džungli“ sa Dvejnom Džonsonom „Stenom“ i Emili Blant u glavnim ulogama, „Glavni heroj“ sa komičnim Rajanom Rejnoldsom koji se nalazi u središtu video igrice, „Bertov dnevnik“, „Neli Rep agent za čudovišta“ i  dokumentarni film „Ptice Amerike“.

Od domaćih ostvarenja publika može očekivati filmove „Prizori iz života džukca“  koji kroz sedam prizora prati život i sudbine pasa lutalica sa margine našeg društva, navodeći nas da preispitamo odnos prema njima, kao i ostvarenje „Magični ključ“ , bajku koja prati priču o kraljevstvu u kom je živeo stari, surovi kralj sa svojom svitom. Kako je vreme prolazilo naručio je tajno od planinskih vila napitak večne mladosti i lepote – Čarobni pehar. Međutim taj napitak koji obezbeđuje besmrtnost želela je i Zla čarobnica koja je ozbiljna u nameri da ga preotme.

Domaćin 17. KIDS FEST-a i ove godine biće Kombank Dvorana, a u Beogradu dečiji filmski festival održaće se i u bioskopima Cine Grand Capitol park RakovicaCineplexx bioskopima u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i Tuckwood Cineplex -u , dok će u Nišu, takođe, festival prikazivati u bioskopima Vilin grad i Cine Grand Delta Planet Niš i Cineplexx Niš. Kao i do sada, KIDS FEST održavaće se i u preko 30 gradova širom Srbije.

Cene karata razlikuju se u zavisnosti od individualnih ili organizovanih poseta festivalu i kreću se u rasponu od  250 do 430 dinara.  Publika će deo sadržaja festivala, moći da pogleda i na onlajn platformi MojOFF za vreme trajanja  festivala.

Celokupan program festivala, kao i satnice festivala mogu se pronaći na sajtu https://kids-fest.com.212-200-255-43.oblaci.rs/