GRADIMO NOVU BUDUĆNOST NA ONLAJNU

 17. KIDS FEST NA MOJOFF FILMSKOJ PLATFORMI

Najveća manifestacija u oblasti kulture i zabave za decu – DEČIJI FILMSKI FESTIVAL – održaće se od 18. do 24. oktobra pod sloganom „Gradimo novu budućnost“, a najmlađu publiku očekuje i deo programa festivala na onlajn filmskoj platformi MojOFF.

  1. Kids fest u saradnji sa MojOFF platformom nastavlja da podržava dečiji duh i obogaćuje ga kvalitetnim filmovima koji dolaze iz celog sveta. Mališane predškolskog i školskog uzrasta ove godine očekuje pet ostvarenja koja će biti dostupna na mojoff.net za vreme trajanja festivala.

Sinhronizovani animirani film „Zvezdani psi – tropska avantura“ biće dostupan za najmlađe ljubitelje sedme umetnosti već od ponedeljka 18. oktobra na onlajnu. Belka (Iva Ilinčić) i Strelka (Miljana Gavrilović) u herojskoj misiji spasavanja planete, osvojiće srca publike i povesti ih u nezaboravnu avanutru iz udobnosti svog doma.

U duhu sa nadolazećom Noći veštica, za sve one koji su ljubitelji strave i užasa –  „Neli Rep – agent za čudovišta“ obezbediće svoje mesto prvog dana od 16 časova na repertoaru dečijeg festivala. Ujak Hanibal i avantura ispunjena duhovima, vampirima i vukodlacima zagolicaće maštu mališana.

Švedski igrani film „Bertov dnevnik“ zainteresovaće klince starije od deset godina koji su skoro započeli novu školsku godinu. Bert je dečak koji je, kao i svi dečaci u školi, zaljubljen je Lejlu. Kada sazna da je Amira, Lejlina sestra sa njim u razredu, Bert pravi plan kako da se združi sa Amirom i prilibži se svojoj simpatiji. Njegov plan dobro napreduje, ali kada Bert nađe tajni dnevnik kod Amire i Lejle kući, počinje izmišljena ljubavna priča.

Da Kids Fest neguje kinematografsko znanje i obrazuje najmlađe, ovoga puta u domenu ekologije, dokazuje dokumentarno ostvarenje „Ptice Amerike“ koje se ove godine nalazi na programu.

Norveško sinhronizovano ostvarenje „Tvigson i morsko čudovište“ probudiće nostalgiju za morem i letnjim odmorom kada drvena igračka Knerten ugleda morsko čudovište.

MojOFF platforma već drugu godinu za redom prati Kids Fest i na online-u, te sa pravom može izneti epitet NAJEKSKLUZIVNIJE filmske platforme u regionu budući da je jedina filmska platforma koja istovremeno prati filmske festivale.

Podsetimo, festival MojOFF nastao je proleća 2020. godine, a s početkom leta 2021. online filmska “dvorana“ MojOFF postala je atraktivna platforma koja uz pomoć pretplate, publici i posetiocima ovog Online mesta, pruža ekskluzivan filmski repertoar.

U nastavku pogledajte trejler za ostvarenje „Zvezdani psi – tropska avantura“.