19. Kids fest 15. oktobar - 22. oktobar 2023.

Sve vesti / POSEBNI DANI KIDS FESTA

POSEBNI DANI KIDS FESTA

POSEBNI DANI KIDS FESTA

TEMATSKI DANI

 

15.10. od 12h

SVEČANO OTVARANJE KIDS FESTA

Pridružite se svojim omiljenim fudbalerima i slušajte najlepšu pesmu Kolibrija. Fudbaleri FK Partizan i Dečiji hor Kolibri vas čekaju prvog dana festivala u velikom holu Kombank dvorane. Dođite da se družimo i uživamo u najlepšem izvođenju dečijih pesama.

 

17.10. od 12h

DAN FRAKTAL ART-a IZLOŽBA

Da li želite da crtate sa zatvorenim očima i spoznate umetnost iz druge dimenzije? Za vas smo spremili radionice fraktalnog crtanja svakoga dana od 11h. Naslikajte svoje umetničko delo, a mi ćemo ga pridružiti velikoj izložbi FRAKTAL ART-a, koja će svečano biti otvorena 17. oktobra od 12h! POKAŽITE DA  SVA DECA MOGU DA BUDU UMETNICI!

 

21.10. od 14-18h

BrainObrain MASKENBAL CEREMONIJA

Drugari, velika BrainObrainMASKENBAL CEREMONIJA zatvaranja 14. KIDS FESTA vas očekuje u nedlju od 17-19h u velikom holu. Tada ćemo samo za vas organizovati druženje sa klovnovima, crtanjem po licu, muzičke i plesne radionice, igranje sa balonima, a za kraj modna revija kostima i proglašavanje nabolje maske! Zato drugari, naoružajte se maštom i pridružite se BrainObrain družini u liku svog omiljenog junaka! ŽURKA TEK POČINJE!!

 

20.10 od 11-15h

Skylanders DAN

Drugari, pozivamo vas na veliki Skylanders turnir! Budite najbolji i osvojite vredne nagrade! Pored toga očekuje Vas Skylanders igra memorije, crtanje Skylanders-a na Wacom grafičkim tablama i još mnogo toga.

Dođite da se družimo i budite deo još jedne fantastične Skylanders avanture!

Čekamo Vas!

Scroll to Top