19. Kids fest 15. oktobar - 22. oktobar 2023.

Sve vesti / Mirka Vasiljević ambasadorka 14. KIDS FEST-a

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. KIDS FEST-a

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. KIDS FEST-a

 

Pronađite svoju filmsku zvezdu na KIDS FEST-u

Ćao, drugari! Da li ste spremni za još jedno nezaboravno filmsko druženje na KIDS FEST-u? Pođite sa mnom na putovanje filmskim zvezdanim nebom, i povedite drugare, mame, tate, bake i deke da svi zajedno uživamo u najkvalitetnijim filmskim ostvarenjima koja nam dolaze iz celog sveta, da se igramo, a ponešto i da naučimo.

Moje detinjstvo je bilo ispunjeno nezaboravnim filmskim junacima, a mnogi od njih su bili deca, baš kao i ja, ali i razne životinjice – psi, konji, prasići, delfini, sove, medvedi, miševi, kornjače…I sa njima sam odlazila u razne avanture. Oni su bili smešni, zabavni, veseli, hrabri, i naučili su me mnogim lekcijama o životu. Neki od njih su se večito borili za pravdu, neki su uvek štitili svoje prijatelje, neki su rešavali probleme na teži način, neki su se retko smejali, bilo je i onih koji su voleli da pevaju, onih koji su imali super moći, onih koji živeli u čudnim uslovima…Ali svi oni su bili neizmerno zabavni i za mene su oni bili najveće filmske zvezde!

Ove godine započinjem novu avanturu zajedno sa vama, jer nam KIDS FEST omogućava da upoznamo pregršt novih junaka na jednom mestu! Hajde da se pridružimo Sebastijanu i njegovoj psećoj prijateljici Beli u Francuskim Alpima, ili možda da krenemo na putovanje kroz odrastanje sa Cirklinom, princezom Koko i malim, divljim nosorogom. Kapetan Morten će nam pokazati kako je to biti mali kao insekt, a mi ćemo mu pomoći da savlada sve opasnosti koje oko njega vrebaju. U internacionalnu trku do Meseca nas vode brilijantni pronalazač Reodor i svraka Nolan. Zajedno sa igračkama iz budućnosti krenućemo u putovanje kroz vreme kako bismo spasili svet. Aladin će pokušati da oslobodi svog drevnog Duha, da oslobodi grad i spasi svoju nevestu, a mi ćemo biti tu da ga bodrimo.

Dakle, svi moramo da se udružimo kako bi naše filmske zvezde uspele da prođu sve prepreke, a u međuvremenu će vam sigurno neko od njih prirasti za srce i postati vaša omiljena filmska zvezda! Vidimo se na najpopularnijem festivalu zabave – na KIDS FEST-u!

Vaša,

Mirka

 

Scroll to Top